Εθνική διάκριση για τους αδελφούς Δάβαρη

Με το βραβείο «Νέος Επιχειρηματίας» τιμήθηκαν οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Γεώργιος Δάβαρης

  • -
  • -

Ως οι κορυφαίοι «Νέοι Επιχειρηματίες» αναδείχθηκαν και τιμήθηκαν στην εκδήλωση «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2017» οι αδελφοί  Κωνσταντίνος και Γεώργιος Δάβαρης, διάκριση από τις πλέον κορυφαίες στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Τα αριστεία που απονεμήθηκαν αφορούσαν 12 επιχειρήσεις και μαζί πρόσωπα, που διακρίθηκαν  για  την καινοτομία, το δημιουργικό  πνεύμα, την τόλμη και την οραματική τους επιτυχία, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών.

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Γεώργιος Δάβαρης είναι επιχειρηματίες τρίτης  γενιάς, με μεγάλη οικογενειακή  παράδοση στον χώρο των αυτοκινήτων και σε αυτή τη φάση της επιχειρηματικής τους ζωής δοκίμασαν τα σχέδια και τις δυνάμεις τους στον τομέα  του θαλάσσιου τουρισμού. Τον Απρίλιο του 2013 ίδρυσαν την εταιρεία «Evermore Cruises», με στόχο να αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν με διεθνείς προδιαγραφές τη μονοήμερη κρουαζιέρα στο Σαρωνικό, χώρο στον οποίο είχε διακριθεί πρώτος ο Γιάννης Λάτσης, με την ιστορική «Νεράιδα» και τα ημερήσια  δρομολόγια έως τις Σπέτσες.

Οι 6.500  επιβάτες της πρώτης χρονιάς και η αύξηση επιβατών άνω του 50% τις επόμενες, οδήγησε τους αδελφούς Δάβαρη στην απόφαση να προχωρήσουν σε ένα μεγάλο επενδυτικό βήμα με την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου που αποτελεί πλέον το «διαμάντι του Σαρωνικού», το COSMOS. Το βραβείο «Νέου Επιχειρηματία» από το ΕΒΕΑ έρχεται μετά τη βράβευσή τους για τρεις συνεχόμενες χρονιές με το Cetificate of Excellence από το Trip Advisor, ως επιβράβευση της πορείας τους και ως κίνητρο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...