Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω Marketplace (Facebook)

Αναβαθμίζεται η δημοφιλέστερη πλατφόρμα

  • -
  • -

Το Marketplace είναι μια πλατφόρμα του Facebook, όπου μέσα στο interface του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου μπορούν μέσω μιας ομάδας να αναρτήσεις αγγελίες για οτιδήποτε. Μέχρι τώρα υπάρχουν groups που φιλοξενούν αγγελίες αυτοκινήτων, αλλά το facebook αρχίζει και αναβαθμίζει αυτή την υπηρεσία με τη βοήθεια αρκετών εκπροσώπων του χώρου όπως είναι η Edmunds, Cars.com, Auction123 κλπ. Η αναβάθμιση αυτή θα ξεκινήσει από την Αμερική, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμη σχεδόν για όλο τον κόσμο.

Τι παραπάνω θα έχει;

Το «αυτοκινητιστικό» Marketplace θα δίνει τη δυνατότητα φιλτραρίσματος διαφόρων πεδίων όπως είναι έτος κατασκευής, μάρκα, μοντέλο, κατηγορία, χιλιόμετρα και μετάδοση. Αν σε περίπτωση έχεις βρει το μοντέλο που σε ενδιαφέρει, μπορείς άμεσα να συνεννοηθείς με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας πωλήσεων μεταχειρισμένων μέσω του facebook. Επίσης, θα είναι εφικτό και κάποιο ραντεβού για test drive.

Στέλεχος της εταιρείας Facebook ανέφερε ότι η κατηγορία του αυτοκινήτου είναι πολύ δημοφιλής στο Marketplace. Εκατομμύρια χρήστες της Αμερικής αναζητούν καθημερινά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Όλα τα παραπάνω νέα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα σε λίγους μήνες για τους χρήστες της Αμερικής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...