Αυξάνει την παραγωγή της η Mitsubishi

Με νέα μοντέλα και ενίσχυση του δικτύου της

  • -
  • -

Ως μέλος πλέον της συμμαχίας Renault-Nissan, η Mitsubishi Motors ανεβάζει ρυθμούς και θέτει υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια. Το πλάνο με τίτλο «Drive for Growth» προβλέπει αύξηση πωλήσεων και εσόδων κατά 30% μέσα σε μία τριετία, ενώ παράλληλα το λειτουργικό κέρδος να αγγίξει το 6%. Κατά μέσο όρο η Mitsubishi πουλά 1 εκατ. οχήματα κάθε χρόνο, οπότε ο πήχης θα ανέβει στο 1,3 εκατ.

Για να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους της, η Mitsubishi Motors θα ανανεώσει τη γκάμα της, αρχής γενομένης από το λανσάρισμα του Eclipse Cross, ενός compact SUV, στις αρχές του 2018. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Mitsubishi θα κάνει στροφή στα pick up αλλά και τα τετρακίνητα SUV, υβριδικά και ηλεκτρικά, μέσα στα επόμενα χρόνια, δανείζοντας την τεχνογνωσία της στις «αδελφές» Renault και Nissan.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ MITSUBISHI SUV ΜΕ 1.5 TURBO ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Ειδικότερα, μέσα στην επόμενη τριετία θα λανσάρει 11 μοντέλα (6 θα είναι εντελώς νέα και τα υπόλοιπα ανανεωμένες εκδόσεις). Στο τέλος του πλάνου η Mitsubishi εκτιμά ότι τα 5 πιο δημοφιλή (SUV, τετρακίνητα και plug-in υβριδικά) θα αντιπροσωπεύουν το 70% των συνολικών πωλήσεών της.

Η ιαπωνική μάρκα θα επενδύσει τεράστια ποσά στους τομείς R&D (Έρευνας και Ανάπτυξης) αλλά και στον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...