5 εντυπωσιακά ηλεκτρικά που πέρασαν στην παραγωγή

Άραγε θα έρθουν και Ελλάδα;

  • -
  • -

Σίγουρα η πρώτη γενιά των ηλεκτρικών μοντέλων δεν δημιούργησαν επανάσταση στην αυτοκίνηση, αλλά το μέλλον θα είναι πολύ διαφορετικό. Ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες υιοθετούν την ηλεκτρική φιλοσοφία και πολλές εταιρείες έχουν στο άμεσο πρόγραμμά τους να προωθήσουν στρατηγικά το νέο trend.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 5 εντυπωσιακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που θα περάσουν στην παραγωγή από premium εταιρείες.

 

Porsche Mission E

Στο τέλος του 2019, η Porsche θα έχει διαθέσιμο προς πώληση το εντυπωσιακό Mission E. Ο Oliver Blume (CEO της Porsche) ανέφερε ότι το νέο Mission E θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις Panamera και 911. Το Mission E θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που θα διαθέσει η γερμανική μάρκα στην αγορά.

 

Jaguar I-Pace

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο συνδυάζει στοιχεία από δύο διαφορετικές κατηγορίες, αυτή των SUV με τη χρηστικότητα που τα συνοδεύει και 5θέσια διαρρύθμιση, αλλά και τις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά ενός σπορ αυτοκινήτου. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα με το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο να πατήσει στο δρόμο, στην εργοστασιακή του μορφή τον επόμενο χρόνο.

 

Audi E-Tron SUV

To μεγάλο SUV θα βασίζεται στο πρωτότυπο e-tron quattro, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα βαφτιστεί τελικά Q6, όμως γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα έχει αυτονομία 500 km.

 

Mercedes-Maybach Vision 6 Cabriolet

Η εντυπωσιακή Mercedes-Maybach Vision 6 Cabriolet αποκαλύφθηκε στο Monterey Car Week και άφησε πολλά… σαγόνια να πέσουν στο πάτωμα. Είναι άγνωστο αν περάσει στην γραμμή παραγωγής, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδέχεται να το δούμε να κυκλοφορήσει στους δρόμους.

 

Tesla Model 3

Μπορεί να μην αφορά την ελληνική αγορά, όχι ότι αποκλείεται να το δούμε και στους δρόμους της χώρας μας, αλλά αξίζει να αναφερθεί στη λίστα μας. Το Tesla Model 3 αποτελεί το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας του Musk και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ζήτηση είναι σκέτος… εφιάλτης, μιας και το εργοστάσιο δεν προλαβαίνει τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...