Τώρα μπορείς να οδηγείς ΟΛΑ τα μοντέλα της Porsche

Αν είσαι κάτοικος της Atlanta και διαθέτεις 2.500 ευρώ τον μήνα

  • -
  • -

Η Porsche της Νέας Υόρκης λανσάρει μια νέα υπηρεσία, που την ονομάζει Passport. Οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα να οδηγήσουν όποιο αυτοκίνητο θέλουν από τα 22 μοντέλα που διαθέτει η γκάμα. Οι «ιδιοκτήτες» δεν περιορίζονται χιλιομετρικά με όρια που επιβάλλονται συνήθως, ενώ μπορούν να αλλάζουν αυτοκίνητα όσο συχνά επιθυμούν.

ΔΟΚΙΜΗ: Porsche 911 Carrera S & Porsche 911 3.0 SC

Όπως είναι αναμενόμενο, η παραπάνω συνδρομή δεν είναι ιδιαίτερα φθηνή, μιας και το entry-level πρόγραμμα, το «Launch», ξεκινάει από τα 1.700 ευρώ μηνιαίως (ή 20.300 ευρώ ετησίως). Σε αυτό μπορεί ο συνδρομητής να επιλέξει ανάμεσα από 8 μοντέλα της φίρμας (ανάμεσά τους τα 718 Boxster, Cayman, Macan και Cayenne). Η επιλογή της ακριβής συνδρομής ξεκλειδώνει ολόκληρη την γκάμα της εταιρείας, όπως είναι η 911 Carrera S, η Panamera 4S, η Macan GTS και η Cayenne S E-Hybrid. Το κόστος για την τελευταία περίπτωση φτάνει τα 2.500 ευρώ τον μήνα (δηλαδή 30.000 ευρώ τον χρόνο).

ΔΟΚΙΜΗ: Porsche 718 Boxster

Τα κεντρικά γραφεία της Porsche στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην Atlanta, Georgia. H εταιρείας συνεργάστηκε με την Clutch Technologies για να υλοποιηθεί το παραπάνω πιλοτικό πρόγραμμα. Τέλος, να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο για τους κατοίκους της Atlanta.

ΔΟΚΙΜΗ: Porsche Macan

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...