Νέος προπονητής, νέα Audi για τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

Οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα

  • -
  • -

Επί 15 συναπτά έτη η Audi προμηθεύει με αυτοκίνητα τους παίκτες και τους προπονητές της Μπάγερν Μονάχου. Εξάλλου η έδρα της μάρκας, το Ingolstadt, απέχει λίγες δεκάδες χιλιόμετρα από την βαυαρική πρωτεύουσα. Φέτος η εκδήλωση για την παράδοση των νέων εταιρικών αυτοκινήτων συνέπεσε με την αλλαγή προπονητή. Ο Jupp Heynckes επέστρεψε στον πάγκο της Μπάγερν μετά από 1.588 ημέρες, ευελπιστώντας να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών, όπως το 2013 με την κατάκτηση του Champions League.

Ο «υπαρχηγός» Thomas Muller (απόντος του τραυματία αρχηγού Manuel Neuer) και οι συμπαίκτες του παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα, με τα sport μοντέλα και τα SUV να έχουν την τιμητική τους. Όπως ήταν φυσικό, οι εργένηδες επέλεξαν τα πρώτα, ενώ οι οικογενειάρχες τα δεύτερα. Πέντε ποδοσφαιριστές προτίμησαν το RS6 Avant, ανάμεσά τους οι Hummels, Boateng, Alcantara. Ο Muller και ο Franck Ribery επέλεξαν το SQ7 TDI, ενώ ο προπονητής Heynckes το SQ5.

Εκατοντάδες οπαδοί από την γύρω περιοχή συγκεντρώθηκαν στην έδρα της Audi, προκειμένου να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...