Ακόμη πιο σύγχρονο το Fiat 500X

Το μικρό SUV δέχεται φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό

  • -
  • -

Λίγους μήνες πριν αποχαιρετήσουμε το 2017, η Fiat έκανε γνωστές τις αλλαγές που θα φέρει το 500Χ MY18. Το αστικό SUV αλλάζει ελαφρά στο αισθητικό τομέα και αναβαθμίζεται στον τομέα της συνδεσιμότητας. Οι επεμβάσεις αφορούν τις εκδόσεις Urban και Cross.

Η παλέτα του 500Χ γίνεται πιο πλούσια με δύο προσθήκες στα χρώματα του χαλκού και του πράσινου, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα σε όλη τη γκάμα. Το ιταλικό SUV αλλάζει και ονομασία στις δύο εκδοχές του, με την Urban Look να αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού Pop, Pop Star, Lounge και την Cross Look τις εκδόσεις Cross και City Cross. Παράλληλα αυξάνονται τα αισθητικά «πακέτα», για ακόμη περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης του SUV της Fiat.

Από την έκδοση Pop Star και άνω θα είναι στάνταρ το σύστημα πολυμέσων Uconnect HD Live, με οθόνη αφής 7 ιντσών. Είναι συμβατό με τα κινητά iPhone μέσω του Apple CarPlay, αλλά και με το πρωτόκολλο Android Auto. Το Uconnect HD Live προσφέρει σύνδεση Bluetooth, audio streaming, ανάγνωση γραπτών μηνυμάτων, λειτουργία voice recognition κ.α. Προαιρετικά μπορεί να συνδυαστεί με κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης της TomTom με χάρτες 3D.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...