Citroen και μόδα πάνε... γάντι

Η γαλλική μάρκα είχε σημαντικό ρόλο στη γαλλική εβδομάδα μόδας

  • -
  • -

Με επίκεντρο το Παρίσι εορτάστηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου η Γαλλική Εβδομάδα αφιερωμένη στη μόδα. Η Citroen πήρε μέρος στο επίσημο πρόγραμμα με δύο μεγάλες εκδηλώσεις ανοιχτές στο κοινό. Η πρώτη έλαβε χώρα στο La Maison Citroen, που βρίσκεται στην οδό Saint Didier του 16ου διαμερίσματος και η άλλη στη Galerie Joseph, στο 116 της Rue de Turenne του 3ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας. Εκεί βρισκόταν και η νέα έκδοση του ηλεκτρικού Ε-MEHARI Styled By Courreges.

Tο πρόγραμμα με τη συνεργασία του Maison & Objet show, περιλάμβανε μια σειρά από εκθέσεις, συνέδρια ανταλλαγής απόψεων, εγκαίνια αλλά και βράδια εκδηλώσεων που είχαν όλα τον ίδιο σκοπό: να βγάλουν το design από τα στενά όρια του ενδιαφέροντος μόνο σε επαγγελματίες του είδους, κάνοντας events ανοιχτά σε όλους.

H περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση του E-MEHARI, Styled by Courreges, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα σε δύο από τις πλέον εμβληματικές γαλλικές εταιρείες. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 61 αντίτυπα - αριθμός που παραπέμπει στη χρονιά ίδρυσης της Courreges - και η ιδιαιτερότητα της ειδικής αυτής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής, υπογραμμίζεται από την πλήρη αντίθεσή της σε σχέση με το ολόλευκο αμάξωμα του αρχικού πρωτοτύπου: το E-Mehari Styled by Courreges είναι βαμμένο σε λαμπερό μαύρο χρώμα, το Vinyl Black.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...