«Οδηγήστε» με τη νέα BMW X3 στον Άρη (vid)

Κανένα τοπίο δεν είναι αφιλόξενο για την τρίτη γενιά του premium SUV

  • -
  • -

«Σε αποστολή στον Άρη», είναι ο τίτλος της προωθητικής καμπάνιας για το λανσάρισμα της νέας Χ3. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα video 360 μοιρών, το οποίο χάρη στην τεχνολογία των ψηφιακών εφέ δείχνει το μεσαίο SUV να κινείται στον «κόκκινο πλανήτη». Το video είναι διαθέσιμο στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της BMW, ενώ θα προβάλλεται και σε επιλεγμένες εκθέσεις της γερμανικής μάρκας.

Η νέα Χ3 έχει μήκος 4,71 μέτρακ χώρο αποσκευών 550 lt. και άνετο εσωτερικό για πέντε άτομα. Το σχήμα του είναι πιο δυναμικό και αεροδυναμικό (συντελεστής Cd 0,29), με τη μεγαλύτερη μάσκα και τα φώτα LED να συνθέτουν τη νέα εταιρική εικόνα. Οι μηχανολόγοι της BMW πέτυχαν ιδανική κατανομή βάρους στους δύο άξονες (50:50), ενώ η τετρακίνηση σε συνδυασμό με την απόσταση των 204 mm από το έδαφος και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης (25,7° και 22,6°, αντίστοιχα) τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του πολυτελούς SUV.

Η νέα Χ3 θα λανσαριστεί εντός του φθινοπώρου και θα είναι διαθέσιμη σταδιακά σε τρεις βενζινοκίνητες και δύο diesel εκδόσεις. Η κορυφαία X3 M40i εφοδιάζεται με τον 6κύλινδρο σε σειρά των 3 λίτρων, απόδοσης 360 ίππων, που χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,8 sec. Το Δεκέμβριο θα προστεθεί η xDrive30i (με 2λιτρο 252 ίππων) και την άνοιξη του 2018 η xDrive20i με ίδιο κινητήρα (αλλά με 184 ίππους). Στην πλευρά των diesel, η BMW προσφέρει την xDrive30d (3λιτρος εξακύλινδρος με 265 PS) και την xDrive20d (1.995 cc kai 190 ίππους).

Ο στάνταρ και προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης CoPilot, υπηρεσίες συνδεσιμότητας BMW Connected, έλεγχος λειτουργιών μέσω νευμάτων (Gesture control) ή φωνητικών εντολών (Voice Assistant) κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...