Το Jeep Compass στο "αντίο" του Ivkovic

Η Autoone και το νέο SUV είναι χορηγοί των εκδηλώσεων προς τιμήν του Σέρβου προπονητή

  • -
  • -

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Dusan Ivkovic. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τους Dusan Ivkovic Stars, μία ομάδα επιλέκτων. Ο Σέρβος τεχνικός, που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους με την ομάδα του Πειραιά το 1997 και το 2012, αποφάσισε να τερματίσει την ένδοξη προπονητική του καριέρα.

Χορηγός του σημαντικού αυτού φιλικού αγώνα είναι η AutoOne, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως επίσημος διανομέας των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional καθώς και της Jeep. Η Jeep και το νέο Compass που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, θα αναλάβουν την μεταφορά των καλεσμένων, επισήμων και παικτών. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της οργάνωσης ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και του ‘Παιδικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Σερβία’.

Οι Dusan Ivkovic Stars θα φορέσουν εμφανίσεις με τα σήματα της Jeep και της AutoOne ενώ και κατά τη διάρκεια όλων των υπόλοιπων εκδηλώσεων προς τιμήν του προπονητή, οι διάσημοι παίκτες, οι επίσημοι καλεσμένοι και φυσικά ο ίδιος ο Ivkovic θα μετακινηθούν με τον στόλο των αυτοκινήτων Jeep Compass που εξασφάλισαν η Jeep Hellas και η AutoOne του Ομίλου Συγγελίδη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...