Μόνο με 71.000 ευρώ η Porsche Mission E;

Εντυπωσιακό, supercar, ηλεκτρικό και… Porsche

  • -
  • -

Στο τέλος του 2019, η Porsche θα έχει διαθέσιμο προς πώληση το εντυπωσιακό Mission E, ενώ σύμφωνα με το Car Magazine θα κοστίζει 71.000 ευρώ (85.000 δολάρια). Το πρωτότυπο μοντέλο είχε αποκαλυφθεί πριν από 2 χρόνια στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και τώρα βρίσκεται στα τελευταία στάδιo πριν το μοντέλο παραγωγής. Ο Oliver Blume (CEO της Porsche) ανέφερε ότι το νέο Mission E θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις Panamera και 911.

Το Mission E θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που θα διαθέσει η γερμανική μάρκα στην αγορά. Η Porsche δηλώνει ότι το ηλεκτρικό μοντέλο θα αποδίδει περίπου 600 ίππους, αν και λόγω της συνεχώς αναπτυσσόμενης τεχνολογίας ίσως η ιπποδύναμη να είναι τελικά παραπάνω. Επίσης, εικάζεται ότι θα προσφέρει διάφορες επιλογές στον ενδιαφερόμενο όσον αφορά την τελική απόδοση των ηλεκτροκινητήρων.

Οι επιδόσεις του Mission E αναμένονται εκρηκτικές. Συγκεκριμένα, το 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 3,5 sec, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Τέλος, η αυτονομία της μπαταρίας θα είναι πάνω από 400 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...