Η Γιαννίρης Α.Ε. στη ΔΕΘ 2017

Peugeot, DS, Jeep και Citroen θα βρίσκονται στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης

  • -
  • -

Η Γιαννίρης Α.Ε. γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου και σε συνεργασία με τον όμιλο Συγγελίδη θα βρίσκεται στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2017, που διοργανώνεται από 9-17 Σεπτέμβριου.

Αναλυτικότερα θα υπάρχουν οι Peugeot, DS, Jeep και Citroen. Η γκάμα της Peugeot θα έχει το βασικό πρωταγωνιστή, που φέρει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017, το Peugeot 3008. Η DS Automobiles θα παρουσιάσει τα νέα DS3 και DS4, καθώς και το DS5. Πρώτη πανελλαδική εμφάνιση του πολυαναμενόμενου Jeep Compass, στο περίπτερο της Jeep, το οποίο εκτιμάται πως θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου για μια πρώτη ματιά στον νέο κυρίαρχο των SUV. Εκεί θα είναι και το αγαπημένο «αγρίμι» της πόλης, το Renegade, που έχει αγαπήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Στο περίπτερο της Citroën, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τα σύγχρονα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της, το νέο C3 που προσφέρει 144 συνδυασμούς εξατομίκευσης και την ConnectedCAM Citroën™, καθώς και να ανακαλύψουν το νέο πρόγραμμα ‘Citroën Respect’ που… τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο νέο τους αυτοκίνητο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...