Το ηλεκτρικό SUV της Skoda πιο κοντά στην παραγωγή

Το πρωτότυπο Vision E θα κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη

  • -
  • -

Με ελαφρώς εξελιγμένη σχεδίαση σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Απρίλιο στη Σαγκάη, το Vision E θα βρεθεί το Σεπτέμβριο στο περίπτερο της Skoda στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η τσέχικη μάρκα σχεδιάζει να φέρει στην παραγωγή το ηλεκτρικό μεσαίο SUV γύρω στο 2020.

Με μήκος στα 4,67m, το Vision E έχει σχεδόν ίδιο μέγεθος με το Kodiaq. Λεπτομέρειες όπως η απουσία μεσαίας κολώνας και οι αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες δεν θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής, σε αντίθεση με το σύστημα ηλεκτροκίνησης. Τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) αποδίδουν συνδυαστικά 306 ίππους, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου εξασφαλίζουν αυτονομία 500 km με μία φόρτιση. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h.

 Όταν κυκλοφορήσει, το ηλεκτρικό SUV θα μπορεί να κινείται αυτόνομα στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, επιταχύνοντας, φρενάροντας, αλλάζοντας λωρίδες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Το Car Park Autopilot θα βρίσκει ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ και το Vision E θα κατευθύνεται εκεί μόνο του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...