Κάνε το Micra σου να ξεχωρίζει! (video)

Με περισσότερους από 100 συνδυασμούς

  • -
  • -

To νέο Nissan Micra ξεχωρίζει από την φουτουριστική του σχεδίαση, ωστόσο υπάρχει δυνατότητα εξατομίκευσης με νέα πακέτα που προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το δίκτυο πωλήσεων της Nissan, η ζήτηση για τα πακέτα εξατομίκευσης του νέου supermini είναι υψηλή, μιας και ένας στους τέσσερεις νέους ιδιοκτήτες επιλέγουν να ενισχύσουν το προφίλ του Micra με επιπλέον πινελιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του.

Διαβάστε ΕΔΩ τη ΔΟΚΙΜΗ του νέου Nissan Micra 1.5 dCi

Η είδηση αυτή έρχεται, καθώς η Nissan αποκαλύπτει ένα νέο βίντεο που δείχνει τη “χειροποίητη” φύση της προσθήκης των εξωτερικών εξαρτημάτων εξατομίκευσης στο ολοκαίνουργιο Micra . Με προσοχή στην λεπτομέρεια, τα πακέτα εξατομίκευσης της Nissan, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα για τον ιδιοκτήτη του νέου Micra .

Δειτε ΕΔΩ το VIDEO της ΔΟΚΙΜΗΣ του νέου Nissan Micra 1.5 dCi

Από την έρευνα πελατών μεταξύ των πρώτων αγοραστών του  νέου Micra , προκύπτει ότι το 60% εξ αυτών, προσελκύεται από το δυναμικό και εκφραστικό στυλ του αυτοκινήτου. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός λόγος αγοράς για το νέο Micra .

Στο κομμάτι της εξατομίκευσης, η Nissan έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, με περισσότερους από 100 συνδυασμούς, τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό του νέου Micra και με μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών χρωμάτων.

Περίπου το 22% των πελατών επιλέγουν να προσωποποιήσουν το εξωτερικό του Micra , με ειδικά εξαρτήματα που  περιλαμβάνουν ένθετα για τους προφυλακτήρες, πλαϊνά διακοσμητικά, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, διακοσμητικά καπάκια καθρεπτών και αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας που τοποθετούνται στο καπό και στην οροφή.

Σε ότι αφορά την εξατομίκευση στο εσωτερικό του νέου Micra , αυτή είναι ακόμα πιο δημοφιλής με το 27% των ιδιοκτητών να επιλέγουν τα σχετικά πακέτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...