Εκπτώσεις για τα SUV της Honda έως το Σεπτέμβριο

Το όφελος φθάνει τα 3.000 ευρώ για το CR-V και τα 1.000 ευρώ για το HR-V

  • -
  • -

Τις προωθητικές ενέργειες της Honda για το δίμηνο Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2017 ανακοίνωσε η εισαγωγική εταιρεία Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Όσον αφορά το μεσαίο SUV CR-V, η τιμή της έκδοσης Comfort μειώνεται κατά 2.950€ και φτάνει στις 28.000€. Επιπλέον προσφέρεται όφελος 2.000€ με ΦΠΑ για την έκδοση CR-V 1.6lt 2WD Elegance, 3.000€ για τις εκδόσεις CR-V 4WD 1.6lt MT 15/16MY και CR-V 4WD 1.6lt MT NAVI. Για το HR-V 1.5lt Elegance MT & CVT, το όφελος ανέρχεται σε 1.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ CR-V ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 9 ΣΧΕΣΕΩΝ

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας ισχύει το πρόγραμμα «Όλα είναι Δυνατά», με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ HR-V ΜΕ ΤΟΝ 1.6 DIESEL

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...