Η βασική έκδοση του Model 3 κάνει 35.000 $. Η πιο ακριβή;

Στα πόσα πρέπει να φτάσεις για να πεις ότι έχεις όλα όσα χρειάζεται ένα Tesla;

  • -
  • -

Όταν λέμε "από 35.000 δολάρια" για ένα αυτοκίνητο, εννοούμε φυσικά τη βασικότερη έκδοση του μοντέλου. Ωστόσο, ο Elon Musk ήταν συγκεκριμένος σχετικά με την τιμή, αφού πρόσφερε το πιο προσιτό του Tesla, το νέο Model 3, στα 35.000 δολάρια προ φόρων. Από την άλλη, αν οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν το.. κάτι παραπάνω, τότε θα πρέπει να βάλουν το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη.

Για παράδειγμα, αν επιθυμούν μια άλλη εξωτερική απόχρωση από αυτές που διαθέτει στην χρωματική της παλέτα η εταιρεία ή διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, τα οποία περιλαμβάνονται στο Premium Upgrade Package, τότε θα πρέπει να δώσουν επιπλέον το ποσό των 7.500 δολαρίων. Επίσης, αυτό το πακέτο διαθέτει δύο θερμαινόμενα καθίσματα, δύο USB θύρες στο πίσω μέρος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, premium ηχοσύστημα, φιμέ τζάμι οροφής, ηλεκτροχρωματικοί και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, LED φώτα ομίχλης και αναβαθμισμένη κεντρική κονσόλα.

Θα ήθελες να χαρείς και εσύ την ημι-αυτόνομη οδήγηση της Tesla; Θα πρέπει να προσθέσεις άλλα 5.000 δολάρια. Έτσι, η τιμή μέχρι τώρα έχει φτάσει τα 47.500 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει την βασική τιμή του Model S (50.500 δολάρια).

Σωτήρια η επιτάχυνση του Tesla… κυριολεκτικά (video)

Αν τώρα επιθυμείτε να αυξήσετε την αυτονομία του Model 3 και από τα 350 km να πάει στα 450 km, τότε θα πρέπει να δώσετε επιπλέον 9.000 δολάρια με αποτέλεσμα η τιμή του full extra Model 3 αγγίζει τα 60.000 δολάρια. Τέλος, σε περίπτωση που μέσα στο 2018 λανσαριστεί η έκδοση υψηλών επιδόσεων, τότε αναμένεται να αγγίζει τα 70.000 δολάρια.

Πόσα Tesla «πουλήθηκαν» στην Ελλάδα το 2016;

Μήπως τελικά για να λες ότι αγόρασες Tesla Model 3 θα πρέπει να δώσεις σχεδόν τα διπλάσια από τη βασική έκδοση;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...