Δώρο μία Skoda Octavia φυσικού αερίου στην ΕΛΑΣ

Το περιπολικό προσέφεραν οι εταιρείες Κosmocar και Δημόσια Επιχείρηση Αερίου με τη συμβολή της «Συμμαχία για την Ελλάδα»

  • -
  • -

Στην υπηρεσία του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής τέθηκε η νέα Skoda Octavia G-TEC που παρέλαβε σε ειδική εκδήλωση η Ελληνική Αστυνομία. Το περιπολικό διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου και αμόλυβδης βενζίνης) παραδόθηκε κατά τη διάρκεια τελετής, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Η Octavia G-TEC είναι πρόσφορα των εταιριών «ΚΟSMΟCΑR Α.Ε.» και «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.», με τη συμβολή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Επιπλέον η «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.» αναλαμβάνει την τροφοδοσία του οχήματος με φυσικό αέριο, για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ενώ τη συντήρηση του για τρία έτη αναλαμβάνει η KOSMOCAR Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ OCTAVIA RS

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Γενικός Διευθυντής της «ΚΟSΜΟCAR Α.Ε.», Στήβεν Σίρτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε.» Θεόδωρος Κιτσάκος και Δημήτριος Δημητριάδης, αντίστοιχα, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Ουδεμία αμφιβολία χωρεί πως οποιαδήποτε Υπηρεσία οιοσδήποτε φορέας, πολλώ δε μάλλον ένας Οργανισμός με την πολυπλοκότητα και τη σπουδαιότητα του έργου και την αδιάλειπτη λειτουργία, όπως η Ελληνική Αστυνομία, εκτός από την επαγγελματική επάρκεια, το ζήλο, τη συνεχή προσπάθεια και ενίοτε την αυτοθυσία του προσωπικού του χρειάζεται, επιπλέον, ορισμένα βασικά εφόδια, για να μπορεί να ανταποκρίνεται με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στην σημαντική εθνική και κοινωνική του αποστολή, όπως:

· τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό,

· την αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων για την ενίσχυση της λειτουργικής και επιχειρησιακής δυναμικής των Υπηρεσιών και την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής οικονομίας, και βεβαίως και πρωτίστως,

· την κατανόηση, τη συμπόρευση, την υποστήριξη της κοινωνίας.

Οφείλουμε, λοιπόν, ως στοιχειώδη υποχρέωση απέναντι σ’ αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «KOSMOCAR A.E.» κ. Στήβεν Σίρτη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε. κ. Θεόδωρο Κιτσάκο και τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» κ. Γιώργο Καλούδη, οι οποίοι βρίσκονται εδώ, μαζί μας, να τους εκφράσουμε την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη μας καθώς η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στο ηθικό του προσωπικού του Σώματος ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του και να τους διαβεβαιώσουμε πως η χρήση και η αξιοποίηση του οχήματος που προσφέρουν στην Ελληνική Αστυνομία θα μετατραπεί σε προσφορά προς την κοινωνία και τον πολίτη….»

Ακολούθως ο κ. Σίρτης, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ δύσκολο το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, η καθημερινότητα το βλέπουμε περνάει πολλές φορές απαρατήρητη αλλά πράγματι νιώθουμε ότι είναι δίπλα μας και αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Μαζί με την «Δ.ΕΠ.Α.» αποφασίσαμε να συμβάλουμε και εμείς σε αυτό το δύσκολο έργο, δίνοντας ένα αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας υγρού καυσίμου με την ελπίδα αλλά και την σιγουριά ότι θα μειωθούν οι δαπάνες στα καθημερινά έξοδα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Επίσης έχει και ένα περιβαλλοντικό χαρακτήρα με την έννοια ότι το φυσικό αέριο εκπέμπει πολύ λιγότερους ρύπους από τα συμβατικά αυτοκίνητα. Θα ήθελα να πω εκ μέρους της Διοίκησης της « KOSMOCAR », στον Αρχηγό, ότι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δεν είναι μία ενέργεια πυροτέχνημα, εμείς θα είμαστε εδώ και σε μελλοντικές ενέργειες μαζί σας».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...