Μια ημέρα γεμάτη Renault Megane

Η Lion ΕΛΛΑΣ γιορτάζει την Τετάρτη 12 Ιουλίου τις “Megane Open Days” με ξεχωριστές εκδηλώσεις

  • -
  • -

Η Lion ΕΛΛΑΣ δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει μέσα από την ενέργεια Megane Open Days, το νέο μικρομεσαίο γαλλικό μοντέλο. Να το οδηγήσει και να γνωρίσει από κοντά τη νέα του φιλοσοφία, την τεχνολογία του, να εξερευνήσει τα όρια της οδικής του συμπεριφοράς, να απολαύσει την άνεση που προσφέρει και να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για το νέο Renault Megane.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 5 λόγοι για να δεις από κοντά το νέο Renault Megane

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, η Lion Ελλάς, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault και Dacia, διοργανώνει μια ειδική εκδήλωση, από το πρωί στις 9 έως και το αργά το απόγευμα στις 8 στην Έκθεση της Renault στην Λ. Κηφισού 138-140. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν πέρα από τη δυνατότητα να γνωρίζουν από κοντά το νέο Megane, να επωφεληθούν από από μοναδικές προσφορές, να κερδίσουν δώρα της Renault, ενώ τους περιμένει και μια μοναδική έκπληξη που θα τη ζήσουν μαζί με το νέο Renault Megane.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη δοκιμή του Renault Megane 1.2 TCe 130 PS

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση της 12ης Ιουλίου, αλλά και συνολικότερα για τις MEGANE OPEN DAYS στη Lion Ελλάς, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 210-5706860 ή να επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπο της Lion Ελλάς Renault πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη δοκιμή του Renault Megane 1.5 dCi 110 PS

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...