Όταν η ανοησία θέτει ζωές σε κίνδυνο (vid)

Η αντιπαράθεση αναβάτη-οδηγού προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Καλιφόρνια

  • -
  • -

Η έλλειψη οδηγικής παιδείας και πολιτισμού μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και σε ανεπτυγμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ. Και τότε τα αποτελέσματα είναι από σοβαρά έως τραγικά. Στην περίπτωση του συμβάντος που καταγράφηκε σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, οι συνέπειες ήταν ένας τραυματίας και σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται και από το video που κατέγραψε μέσω του κινητού τηλεφώνου επιβάτης αυτοκινήτου που ακολουθούσε, όλα ξεκίνησαν από την αντιπαράθεση ενός μοτοσικλετιστή με τον οδηγό του ασημί sedan, στην αριστερή λωρίδα, την carpool lane, του αυτοκινητόδρομου 14, κοντά στην πόλη Santa Clarita.

Ο αναβάτης προσπάθησε να κλωτσήσει το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε στη συνέχεια να του κλείσει το δρόμο. Για κακή του όμως τύχη, έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό και στη συνέχεια συγκρούστηκε με ένα μεγάλο pick up που κινείτο κανονικά στη μεσαία λωρίδα. Το τελευταίο ανετράπη, τραυματίζοντας τον οδηγό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο αναβάτης της μοτοσικλέτας δεν σταμάτησε μετά το ατύχημα. Η αστυνομία εξετάζει το video για να προχωρήσει σε απόδοση ευθυνών στους εμπλεκόμενους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...