J.D.Power: H KIA πρώτη σε ποιότητα στην Αμερική

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

  • -
  • -

Τα νέα αυτοκίνητα έχουν αυξήσει το επίπεδο της ποιότητας και έχουν αναβαθμιστεί αισθητά σε σχέση με πέρυσι. Σύμφωνα με την J.D. Power, η αναβάθμιση αυτή υπολογίζεται στο 8% από τα φετινά αποτελέσματα.

Η αρχική ποιότητα σε αυτή την εικονική μελέτη μετράται από τον αριθμό των προβλημάτων που εμφανίζονται ανά 100 οχήματα κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας. Στη μελέτη του τρέχοντος έτους, η ποιότητα βελτιώνεται σε επτά από τις οκτώ κατηγορίες που μετρήθηκαν, με 27 από τις 33 μάρκες στη μελέτη να βελτιώνουν την ποιότητά τους σε σύγκριση με το 2016.

"Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ανταποκρίνονται στο feedback των καταναλωτών, ώστε να κατασκευάζουν οχήματα υψηλής ποιότητας", δήλωσε ο Dave Sargent, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας στο J.D. Power. "Η βιομηχανία έχει βελτιωθεί σημαντικά σε καθένα από τα τελευταία τρία χρόνια. Τα σημερινά οχήματα έχουν περισσότερα πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά, αλλά λιγότερα πράγματα που πραγματικά… πάνε στραβά “.

H Kia για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να κρατήσει την κορυφή της λίστας, που αφορούν τα αμερικάνικα οχήματα. Αφήνοντας πίσω της την Genesis και την Porsche στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Volvo, Jaguar και Fiat.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...