Jeep Wrangler… με τι μοτέρ; (video)

Το ανταλλάζει με Honda S2000, Evo, WRX STI και M3

  • -
  • -

Για κάποιους οι κινητήρες 2.8 και 3.6 ίσως να είναι μικροί για ένα θηρίο όπως το Jeep Wrangler, γι’αυτό και η επιλογή να αντικατασταθούν ήταν… μονόδρομος. 

Ένας ιδιοκτήτης αποφάσισε να επιστρατεύσει τον 2JZGTE, ο οποίος είναι η κωδική ονομασία του κινητήρα της Toyota Supra. Το τετρακίνητο θηρίο αποδίδει 350 ίππους και ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων της Jeep. H εκτόνωση προέρχεται από μια σκάστρα της HKS, ενώ εξοπλίζεται με πολλά ακόμα aftermarket προϊόντα που αναβαθμίζουν το σκληροπυρηνικό τετρακίνητο μοντέλο. Μεταξύ άλλων, έρχεται και με ένα ιδιαίτερο καπό (για να βγαίνει το "μαγικό" σαλιγκαράκι απ'έξω), προφυλακτήρες που ενισχύουν τον off-road χαρακτήρα και ειδικά ασφάλτινα ελαστικά.  Στο εσωτερικό υπάρχει ένα δερμάτινο σαλόνι, που αποτελείται από 4 διαφορετικά μπάκετ καθίσματα και ένα αποσπώμενο τιμόνι αγωνιστικού τύπου.

Για αυτή την αναβάθμιση οφείλεται η JDM, η οποία το προσφέρει σε οποίον καταβάλλει το ποσό των 20.000 δολαρίων. Αναφέρει μάλιστα ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι οδηγικές ικανότητες φαίνονται στα βίντεο που έχει συμπεριλάβει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του μοντέλου δέχεται ανταλλαγές με Honda S2000, Mitsubishi Lancer Evo, Subaru WRX STI και BMW M3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...