Έκανε 482 km αντί για 10 επειδή έχασε την έξοδο

Η 83χρονη ξεκίνησε να κάνει ένα ταξίδι 8 ωρών... χωρίς να το θέλει

  • -
  • -

Μια 83χρονη συνταξιούχος που έμενε στην Αγγλία ξεκίνησε από το σπίτι της οδικώς και κατευθύνθηκε σε νοσοκομείο, όπου είχε μια προγραμματισμένη εξέταση. Η απόσταση αυτή ήταν 9,6 χιλιόμετρα, αλλά η ηλικιωμένη κυρία ταξίδεψε 482 χιλιόμετρα, επειδή δεν μπόρεσε να στρίψει στην έξοδο, λόγω κάποιων οδικών έργων που ήταν εξέλιξη.

Η Valerie Johnson πίστευε ότι θα βρει μια έξοδο, που θα της είναι οικεία, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τίποτα και συνέχισε το «ταξίδι» της στον αυτοκινητόδρομο. Η διάρκεια της διαδρομής της ήταν 8 ώρες με αποτέλεσμα οι συγγενείς να ξεκινήσουν να ανησυχούν. Παρόλο που ένα τόσο κουραστικό ταξίδι θα κατέρρεαν μέχρι και μικρότερης ηλικίας οδηγοί, η 83χρονη κατάφερε να στραγγίξει μέχρι την τελευταία σταγόνα του ρεζερβουάρ του Toyota Aygo. Για καλή της τύχη, το αυτοκίνητο έμεινε έξω από ένα σπίτι ενός ζευγαριού, το οποίο αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με την κυρία μιας και η ώρα έδειχνε 12:40 τα μεσάνυχτα. Τελικά, ενημερώθηκε η 49χρονη κόρη της Valerie και ταξίδεψε αεροπορικώς για να παραλάβει τη μητέρα της μαζί με το αυτοκίνητο.

Μετά από έναν ψυχολογικό και γενικό check-up από γιατρούς της Σκωτίας, η 83χρονη φαίνεται να είναι στην υγεία της καλά και απολύτως φυσιολογική. Ωστόσο, μπορεί κανείς να καταλάβει τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιες φορές οι ηλικιωμένοι άνθρωποι στη σημερινή εποχή…

* Η φωτογραφία δεν απεικονίζει την πραγματική κυρία

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...