2 θρυλικά μοντέλα σε πλειστηριασμό

Η RM Sotheby’s βγάζει στο σφυρί δύο αυτοκίνητα του Group B

  • -
  • -

Μπορείτε να διαλέξετε, αρκεί να έχετε αρκετά χρήματα στη τσέπη σας. Δύο αυτοκίνητα-θρύλοι που κατασκευάστηκαν την ίδια σχεδόν περίοδο και έτρεξαν σε ένα από τα πιο δύσκολα και επικίνδυνα πρωταθλήματα, το Group B.

Τo Audi Sport Quattro εφοδιάζεται με έναν 2.1 turbo κινητήρα 5κύλινδρο σε σειρά και η πιο πρόσφατη δυναμομέτρηση έγραψε 348 ίππους. Έχει διανύσει λίγο πάνω από 90.500 χιλιόμετρα στην άσφαλτο και αυτά τα τελευταία 10 χρόνια. Το ιστορικό μοντέλο δεν είναι πλήρως εργοστασιακό, μιας και έχει αλλάξει το μπλοκ του κινητήρα και έχει επισκεφτεί τον οίκο ΜΤΜ. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει, τότε θα πρέπει να έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό τουλάχιστον 350.000 ευρώ.

Το Lancia Delta S4 Stradale ξεχωρίζει από την κόκκινη απόχρωση στο εξωτερικό του, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένας 4κύλινδρος 1.8, ο οποίος είναι διπλά υπερτροφοδοτούμενος. Το αποτέλεσμα είναι να αποδίδει 300 ίππους και όλη η ροπή να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Το μοτέρ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και έχει ταξιδέψει συνολικά 1.610 χιλιόμετρα. Η τιμή του Lancia μπορεί να φτάσει τα 550.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...