Honda S2000 κάνει 7:59 στο Nurburgring (video)

Στη διαδρομή Bridge To Gantry έγραψε τον εντυπωσιακό χρόνο το S2000 του 1999

  • -
  • -

Ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο αλλά και συνάμα αρκετά απαιτητικό αυτοκίνητο είναι το Honda S2000. Δύναμη αρκετή που αγγίζει τους 240 ίππους πίσω κίνηση και καλή ισορροπία που δεν πρέπει να σπάσει αν θέλεις να κινηθείς πραγματικά γρήγορα και να πετύχεις καλό χρόνο.

Ειδικά στην σκληρή πίστα του Nurburgring όπως έκαναν τα παιδιά από το OneLapHeroes που τους βρίσκουμε στο YouTube να κάνουν ωραία πράγματα. Αυτή τη φορά πήραν ένα Honda S2000 και αναζήτησαν τα όρια του αυτοκινήτου και τα δικά τους στη διαδρομή Bridge To Gantry του Nurburgring.

Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή αυτή είναι η μικρότερη που παρακάμπτει την ευθεία τις ημέρες που το Nurburgring είναι ανοιχτό στο κοινό. Σε αυτή λοιπόν το χρονόμετρο σταμάτησε στο 7:59.8 sec που αντιστοιχεί κατά προσέγγιση σε 8:35 sec για όλη την πίστα.

Όπως παραδέχθηκαν τα «παιδιά» το αυτοκίνητο δεν είναι εργοστασιακών προδιαγραφών, αφού έχει νέα ηλεκτρονική διαχείριση, νέο κινητήρα και κιβώτιο ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ελαφρύτερο σφόνδυλο, νέο συμπλέκτη και ελαστικά Kumho V70A. Τέλος υπάρχουν και αεροδυναμικά βοηθήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...