Πόσα επενδύει η Seat για τα νέα Ibiza και Arona

Επενδύει πολλά στα νέα μικρά μοντέλα της η ισπανική εταιρεία πιστεύοντας ότι έχουν τη δυναμική να της χαρίσουν καλές πωλήσεις

  • -
  • -

Η Seat επενδύει συνολικά 900 εκατομμύρια ευρώ στον τομέα R&D για τα νέο Ibiza και Arona. O Πρόεδρος της Seat Luca de Meo έκανε τη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell του Πρόεδρου της κυβέρνησης της Καταλονίας Carles Puigdemont με αφορμή την έναρξη της μαζικής παραγωγής του νέου Ibiza.

O Luca de Meo εξήγησε ότι το ποσό αυτό έχει επενδυθεί για τη παραγωγή των δύο νέων μοντέλων καθώς και για την προσαρμογή του εργοστασίου στις παραγωγικές τους ανάγκες. Το ποσό των 900 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης των 3,3 δις ευρώ που ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2015, για τη περίοδο 2015-2019.

Ανεπτυγμένο εξ ολοκλήρου στη Βαρκελώνη το νέο Ibiza που πατά στη νέα πλατφόρμα MQB A0 κατασκευάζεται στη Γραμμή Παραγωγής 1 στο Martorell, το εργοστάσιο που παράγει τα περισσότερα οχήματα στην Ισπανία. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, η ίδια γραμμή παραγωγής  θα φιλοξενήσει το Seat Arona, το νέο compact crossover της μάρκας. Επιπλέον στο εργοστάσιο στο Martorell κατασκευάζεται το Seat Leon καθώς και το Audi Q3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...