Γιατί ζητάει αποζημίωση 1 εκατ. δολάρια από την Tesla;

Αυτή τα ζητάει, η Tesla θα τα δώσει;

  • -
  • -
Η ιδιοκτήτης ενός Tesla Model X στην Κίνα ζητάει από την αμερικάνικη εταιρεία 8 εκατ. yuan (1 εκατ. δολάρια), επειδή υποστηρίζει ότι μετά από τρακάρισμα που προκάλεσε φωτιά, οι falcon πόρτες (όπως τις ονομάζει η φίρμα) δεν λειτούργησαν.

Η Lee Tada καθόταν στη δεύτερη σειρά των καθισμάτων του Model Χ με το σύντροφό της, ενώ στη θέση του οδηγού καθόταν ο σοφέρ της. Καθώς ταξίδευαν με περίπου 75 km/h κάτι συνέβη και το αυτοκίνητο χτύπησε την προστατευτική τσιμεντένια μπαριέρα με αποτέλεσμα το όχημα να περιστραφεί 180 μοίρες και στη συνέχεια να τους χτυπήσει ένα Ford Focus. ‘Έπειτα, οι falcon πόρτες αρνήθηκαν να υπακούσουν τις εντολές του χρήστη και το ζευγάρι αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από τις εμπρός πόρτες. 

Η Lee Tada έσπασε τη μύτη της, ενώ ο σοφέρ της έμεινε στο νοσοκομείο για 40 μέρες. Ωστόσο, η Tesla Κίνας δεν δέχεται την παραπάνω ιστορία, αναφέροντας ότι το χτύπημα ήταν σφοδρό και η ταχύτητα που πήγαινε το αυτοκίνητο ήταν πάνω από 75 km/h, κάτι που συνεπάγεται ότι υπέστησαν παραμόρφωση οι πόρτες.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...