Οι νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτου σε ένα συνέδριο

Το πρώτο Connected Cars Conference θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

  • -
  • -

Την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza θα γίνει το πρώτο συνέδριο Connected Cars Conference που αφορά την τεχνολογία του αυτοκινήτου. Εκεί θα παρουσιαστούν οι τάσεις, οι προοπτικές και θα αναδειχθούν επίκαιρα θέματα, προκειμένου να  προωθηθεί η δυναμική των Connected Cars στην Ελλάδα.

Με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας, τη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και τη μείωση των ατυχημάτων, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν προχωρήσει στην εξέλιξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών που θα βοηθήσουν σημαντικά σε αυτούς τους τομείς.

Εκεί θα εστιάσει το πρώτο συνέδριο τεχνολογιών αυτοκινήτου, με τους κύριους ομιλητές να είναι από το κλάδο του αυτοκινήτου, της βιομηχανίας, αλλά και ακαδημαϊκοί και ειδικοί από πολλές εταιρείες μεταξύ αυτών, η Mercedes-Benz Hellas, Porsche Hellas, BMW Group Hellas, Volkswagen και Volvo Cars Hellas.

Τέλος όσοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα γνωρίσουν από κοντά νέα μοντέλα αυτοκινητοβιομηχανιών που θα εκτίθενται στο υπαίθριο συνεδριακό χώρο του Maroussi Plaza.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...