Η Ferrari θα γιορτάσει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας

Η ιταλική μάρκα συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυσή της και στο Goodwood θα παρουσιάσει ιστορικά και σύγχρονα μοντέλα

  • -
  • -

Τιμώμενη μάρκα για το 2017 στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, νότια του Λονδίνου, θα είναι η Ferrari. Απόλυτα λογικό, αφού η θρυλική ιταλική εταιρεία συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια από την ίδρυσή της από τον Enzo Ferrari. Το τετραήμερο 29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δουν ως στατικά εκθέματα αλλά και εν κινήσει ορισμένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της αυτοκίνησης.

Περίπου 25 μονοθέσια από το Maranello, από την έναρξη της Formula 1 μέχρι και σήμερα, θα λάβουν μέρος στην ανάβαση του Goodwood. Ο ήχος από τους κινητήρες (4, 6, 8 και 12 κυλίνδρων, ατμοσφαιρικών ή υπετροφοδοτούμενων) θα κάνει το κοινό να ανατριχιάσει. Δίπλα τους θα βρίσκονται αυτοκίνητα που συμμετείχαν σε αγώνες αντοχής, ενώ στο paddock της Michelin θα είναι παρατεταγμένη όλη η σύγχρονη γκάμα της Ferrari.

Αν αναζητάτε έναν προορισμό στο εξωτερικό για αυτό το καλοκαίρι, σας εγγυόμαστε ότι η επίσκεψη στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ FERRARI

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...