Fiat, Alfa Romeo και Abarth στο Auto Festival

Τα μοντέλα των ιταλικών εταιρειών θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά στη ΔΕΘ

  • -
  • -

Η Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival που γίνεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ από τις 6 έως τις 9 Απριλίου, φιλοξενεί πολλά μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Πιο συγκεκριμένα η FCA Greece με την υποστήριξη των εξουσιοδοτημένων διανομέων στη Βόρεια Ελλάδα ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ A.E. παρουσιάζουν όσον αφορά τη Fiat, τη σπορ έκδοση του 500, το 500S, το crossover 500X και το ευέλικτο και λειτουργικό 500L.



Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι και όλη η οικογένεια του νέου Tipo, τόσο με 5θυρο αμάξωμα, όσο και με sedan, αλλά και με το πιο πρακτικό station wagon. Τη γκάμα της Fiat θα συμπληρώνει το περιπετειώδες Panda Cross, με τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου δυνατότητες.

Την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της Β. Ελλάδας κάνει το νέο SUV της Alfa Romeo, η  εντυπωσιακή Stelvio, την οποία συνοδεύουν τα άλλα τρία μοντέλα της μάρκας, η Giulia, η Giulietta, καθώς και η MiTo. Τη Fiat Professional εκπροσωπεί το pick up Fiat Fullback. Τέλος, ξεχωριστή θέση στο Auto Festival έχει το νέο sport roadster Abarth 124 Spider.



Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

ΠΕΜΠΤΗ: 16:00 – 21:00, ΠΑΡ-ΚΥΡ: 10:00 – 21:00

Tο εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 4€.

Είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά ηλικίας έως 10 ετών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...