Βραβεύτηκε με το καλημέρα το νέο Seat Ibiza

Το βραβείο σχεδίασης Red Dot κέρδισε το νέο supermini της ισπανικής φίρμας πριν καν κυκλοφορήσει

  • -
  • -

Το Red Dot Award είναι από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στον κόσμο, με ιστορία από το 1954. Κάθε χρόνο αξιολογεί και βραβεύει σε διεθνές επίπεδο, την ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο του design. Η σημαντικότερη κατηγορία του διαγωνισμού είναι η Red Dot Award: Product Design, όπου η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργία των υποψήφιων σχεδίων προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων και να εγγυηθεί η αμεροληψία του θεσμού.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες λοιπόν το Seat Ibiza κέρδισε φέτος το Red Dot Award, Product Design για το 2017, ένα, αναμφίβολα σημαντικό βραβείο.

Το Seat Ibiza 5ης γενιάς ενσωματώνει όλα τα νέα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσει η ισπανική φίρμα στα μοντέλα της. Ουσιαστικά σηματοδοτεί μια νέα φιλοσοφία, ανοίγοντας το δρόμο για το μέλλον. Οι τριγωνικοί full LED με φώτα ημέρας, οι γραμμές στο καπό και οι ακμές που διατρέχουν το αμάξωμα αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου Ibiza.

Ανάλογα αρμονική είναι η σχεδίαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με οδηγοκεντρική προσέγγιση και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Ατμοσφαιρικός φωτισμός LED, οθόνη αφής οκτώ ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας Full Link και φίλτρα που συγκρατούν τους ρύπους εκτός για πιο καθαρό περιβάλλον, ποιοτικά υλικά και καλή συναρμογή, είναι μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν το νέο Seat Ibiza.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το νέο Ibiza φέρνει αναταραχή στα σουπερμίνι

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...