«Άνθηση» στις πωλήσεις της AMG περιμένει η Mercedes-Benz

42 μοντέλα θα προσφέρει η AMG μέχρι το τέλος του 2017

  • -
  • -

Ανοδική πορεία αναμένει η Mercedes-Benz από το τμήμα της AMG στο άμεσο μέλλον. Κατά 33% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της AMG το 2016, ενώ αξιοσημείωτη είναι η αύξηση κατά 32% στους πρώτους δύο μήνες του 2017 στην αγορά της Αμερικής.

Συνολικά η AMG προσφέρει στη φαρέτρα της 34 εκρηκτικά μοντέλα, αλλά μέχρι το τέλος του 2017 το νούμερο θα φτάσει το 42, μιας και αναμένονται οι νέες AMG 63 και AMG GT να μεγαλώσουν την οικογένεια του γερμανικού τμήματος.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο πωλήσεων της Mercedes-Benz USA, Adam Chamberlain, οι πωλήσεις κατά το πέρασμα του χρόνου μπορεί να μείνουν σταθερές, ωστόσο περιμένει ότι θα σημειωθεί ρεκόρ μέσα στο 2017. Συνέχισε λέγοντας ότι είναι πολύ τυχεροί, αφού διαθέτουν εξαιρετικά προϊόντα, κάτι που το κοινό φαίνεται να τα αποδέχεται και να τα υποστηρίζει. Ο Chamberlain αναφέρει ότι τα περισσότερα νέα μοντέλα έχουν παρουσιαστεί ήδη στην αρχή του χρόνου, γι’ αυτό και θεωρεί ότι στα μέσα του χρόνου θα παραμείνει η εταιρεία σταθερή στις πωλήσεις της.

Σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι η διεύρυνση της γκάμας των AMG 43. Το 2015, τα δυνατά μοντέλα της φίρμας αποτελούσαν τις σπορ εκδόσεις των Mercedes-Benz, αλλά μόλις πέρυσι απέκτησαν αυτόνομη υπόσταση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...