Τα πρωταπριλιάτικα αστεία των εταιρειών (video)

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν σταματούν να εξελίσσουν τα μοντέλα τους προσθέτοντας τεχνολογίες που μοιάζουν με… ψέμα. Ειδικά όταν πλησιάζει η 1η Απριλίου

  • -
  • -

Η Ford δημιούργησε για τη νέα Mustang ένα Start Button το οποίο πάλλεται στο ρυθμό της καρδιάς ενός αλόγου (Mustang). Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το button εκκίνησης θα ανεβάζει ρυθμούς και θα κοκκινίζει ανάλογα με την κατάσταση.





Το εργαστήριο της Honda εργάζεται σκληρά στις τεχνολογίες του αύριο και τις προσφέρει στους φίλους της σήμερα. Σε αυτό το βίντεο οι μηχανικοί της Honda μας παρουσιάζουν την κόρνα που χτυπά στα συναισθήματά σας. Εξέλιξαν ήχους που ταιριάζουν στα συναισθήματά σας και σας επιτρέπουν να τα εκφράζεται ενώ οδηγείτε.




Η Lexus δημιούργησε ένα σύστημα που κάνει… prive την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας έτσι ώστε τα γρήγορα μοντέλα της όπως το LC να μπορούν να «καθαρίζουν» τα εμπόδια μπροστά τους, διώχνοντας τα αργά αυτοκίνητα για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους και ο οδηγός να απολαμβάνει τις υψηλές ταχύτητες που μπορεί να αναπτύξει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...