Ο χρόνος αναμονής για μια Koenigsegg είναι 4 χρόνια

Ποιος ξέρει πώς θα είναι ο κόσμος σε 4 χρόνια από τώρα;

  • -
  • -

Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο το… παραδάκι, για να αποκτήσεις ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα πάνω στον πλανήτη, αλλά πρέπει να έχεις και υπομονή. Η Koenigsegg κατασκευάζει μοναδικά αυτοκίνητα με ισχυρούς και αξιόπιστους κινητήρες, κάτι που όχι μόνο πρέπει να το πληρώσεις με χρήματα, αλλά και με εμπιστοσύνη. Για παράδειγμα, η Regera είναι το τελευταίο υπερδημιούργημα του Christian von Koenigsegg, το οποίο μπορεί όπως αναφέραμε να σπινιάρει ακόμα και στα 260+ km/h. Το υβριδικό hypercar κοστίζει εκατομμύρια ευρώ, αλλά για να παραδοθεί στην κατοχή σου πρέπει να περιμένεις 4 χρόνια. Με λίγα λόγια αν το παραγγείλεις σήμερα θα το παραλάβεις το 2021. Βέβαια, αν νομίζεται ότι αυτός που θα το παραγγείλει δεν θα κάτι άλλο να μετακινείται μέχρι να φτάσει η ημερομηνία τότε πρέπει να είστε γελασμένος.

Σύμφωνα με τη σουηδική φίρμα, οι παραγγελίες γίνονται ολοένα και περισσότερες, ενώ μέχρι και στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δέχτηκαν αρκετές καταθέσεις για να μπουν στη λίστα αναμονής. Μέχρι τώρα η ετήσια παραγωγή της εταιρείας είναι 16 με 20 αυτοκίνητα, ωστόσο, οι ιθύνοντες πιστεύουν ότι μπορούν να αυξήσουν αυτόν τον αριθμό στα 25 αυτοκίνητα ετησίως, ενώ ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου θα έχουν ανέβει στα 30.

Παρόλ’ αυτά, μετά από 4 ή 5 χρόνια είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς θα είμαστε, αλλά πώς θα είναι και ο υπόλοιπος κόσμος. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να παρουσιαστεί κάτι καλύτερο, δυνατότερο, ομορφότερο και να το μετανιώσουμε. Αυτά όμως τα προβλήματα δεν είναι για εμάς…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...