Έρχεται το νέο Gran Turismo Sport και είναι φοβερό (video)

Μια γεύση μας δίνεται μέσω ενός teaser σχετικά με το νέο ρεαλιστικό παιχνίδι αυτοκινήτων του Playstation

  • -
  • -

Αυτή την εποχή πάντα παρακολουθούμε τις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου και τα εντυπωσιακά μοντέλα που παρουσιάζουν. Γνωρίζουμε οχήματα που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε, αλλά υπάρχουν και οι κονσόλες που αυτό το όνειρο μπορούν να μας το κάνουν πραγματικότητα. Έρχεται το νέο Gran Turismo Sport, που είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια οδήγησης αγώνων με αυτοκίνητα από όλες τις εταιρείες του κόσμου. Αφορά μόνο χρήστες τις παιχνιδομηχανής Playstation 4 και προς το παρόν είναι σε δοκιμαστική έκδοση (Beta).

Μόνο λίγοι θα μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη δοκιμαστική version της ολοκαίνουργιας σειράς, μιας και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ωστόσο, υπάρχει μία ηλεκτρονική αίτηση όπου μπορεί κανείς να συμπληρώσει και να είναι ένας από τους υποψήφιους που πιθανόν να επιλέξει η παραγωγή του παιχνιδιού για να δοκιμάσει μία από τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του παιχνιδιού. 

Ως συνήθως, το Gran Turismo Sport καθυστερεί το λανσάρισμά του και αυτό γιατί προσπαθεί να περιλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα νέα μοντέλα στη λίστα του. Μια γεύση ενός λεπτού έχουμε όμως με το νέο teaser video που δημοσίευσε η Polyphony Digital. Στο σποτ δείχνει μια Mercedes-AMG GT, μια Ford Mustang, μια Alfa Romeo 4C και πολλά άλλα αυτοκίνητα σε αστικό και αγωνιστικό φόντο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...