H Susie Wolff έμεινε χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Η πρώην οδηγός της Williams F1 θα οδηγεί μόνο το… παιδικό καροτσάκι για τους επόμενους μήνες

  • -
  • -

Η πρώην οδηγός αγώνων Formula 1, Susie Wolff, είχε αναλάβει την εξέλιξη των μονοθέσιων της Williams. Πριν από περίπου 2 χρόνια, η Wolff συνελήφθη να οδηγεί πάνω από το όριο ταχύτητας στο Oxfordshire (56 km/h αντί για 40 km/h). Επειδή είχε αρκετούς πόντους στο όνομά της για παραβάσεις, που αφορούσαν οδήγηση άνω του ορίου ταχύτητας, αναγκάστηκε να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησής της.

Σε πρόσφατο δικαστήριο που έγινε, η πρώην οδηγός F1, ανέφερε ότι ως πρεσβευτής της Mercedes-Benz είναι μεγάλη της ντροπή που έχασε το δίπλωμα λόγω παραβίασης του ορίου ταχύτητας. Εκτός ότι δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά της, αυτό το γεγονός έχει αρνητικό αντίκρισμα στον φιλανθρωπικό σκοπό της, που είναι η ενθάρρυνση νεαρών γυναικών να κυνηγήσουν το όνειρό τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παρόλ’ αυτά, το δίπλωμά της θα παραμείνει στα χέρια των Αρχών για αρκετούς ακόμα μήνες, ενώ θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 600 ευρώ.

Το μόνο που θα μπορεί να οδηγεί μέχρι τότε είναι ένα… παιδικό καρότσι και αυτό γιατί έμμεσα αποκάλυψε στην προσωπική της σελίδα ότι είναι έγκυος. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...