Αγοράζουν Lamborghini επειδή δεν μπορούν να πάρουν Ferrari

Αυτό δήλωσε ο Sergio Marchionne σε μια στιγμή έπαρσης

  • -
  • -

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης βλέπουμε πολλά και ακούμε περισσότερα. Ανάμεσα σε αυτά υπήρξε και μια δήλωση του Sergio Marchionne στο βρετανικό περιοδικό Car Magazine, στην οποία τόνιζε ότι ο κόσμος αγοράζει Lamborghini επειδή δεν μπορεί να πάρει Ferrari.

«Με όλο τον σεβασμό στον Stefano Domenicali, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που αγοράζουν Lamborghini επειδή δεν μπορούν να βάλουν στο χέρι μια Ferrari».

Είναι γεγονός ότι δεν μπαίνεις εύκολα στην «οικογένεια» της Ferrari η οποία καταφέρνει να προσφέρει αποκλειστικότητα. Θα πρέπει να εμπλουτίσεις με κάποιο τρόπο τη συλλογή σου με αρκετά αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας, πριν βάλεις ως στόχο κάποιο «δυνατό» και σπάνιο μοντέλο και να προσπαθήσεις να το πάρεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αποκαλύφθηκε ο… πύραυλος των 640 ίππων της Lamborghini

Επίσης, εκτός από αυτή τη δήλωση έπαρσης, ο μεγάλος άντρας της εταιρείας δήλωσε ότι η Ferrari θα συνεχίσει να δημιουργεί επάνω στον μεγάλο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα και τα επόμενα χρόνια. Το επόμενο βήμα τους θα είναι να παρουσιάσουν μια υβριδική έκδοση με τον θερμικό V12 και την υποστήριξη ηλεκτρικών κινητήρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η μαγεία της Ferrari 812 Superfast σε ένα βίντεο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...