Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Είναι όμως πανεύκολο να ελέγξεις το αυτοκίνητό σου από απόσταση, χάρη στην εφαρμογή MyOpel και την υπηρεσία Opel OnStar!

  • -
  • -

Είναι από αυτές τις άβολες στιγμές που νιώθεις εγκλωβισμένος. Πως δεν έχεις τον έλεγχο της κατάστασης. Όπως ακριβώς ο Γουάιτι, που βλέποντας τη Μπλάκι να κατεβαίνει από το λευκό Opel ADAM την ερωτεύτηκε αμέσως, αλλά δεν μπορεί να βγει από το κλειδωμένο Corsa στο οποίο βρίσκεται. Αλλά και η Μπλάκι δεν πάει πίσω. Αντί να αρχίσει το γάβγισμα όμως, κάνει τη σωστή κίνηση. Ξεκλειδώνει το Corsa από το κινητό της ιδιοκτήτριας!

Το MyOpel app, η πρωτοποριακή εφαρμογή για το OnStar, πέρα από την ένωση δύο ερωτευμένων κουταβιών μπορεί να κάνει πολλά ακόμη. Σε συνδέει με το αυτοκίνητό σου. Απλά την κατεβάζεις στο smartphone σου και αφού ορίσεις το δικό σου PIN, μπορείς να ελέγχεις το Opel σου από απόσταση. Αν ξέχασες που πάρκαρες, ένα κλικ αρκεί για να εμφανιστεί ο χάρτης με τη θέση του αυτοκινήτου. Κι αν ακόμη δεν το βρίσκεις, μπορείς να αναβοσβήσεις τα φώτα ή να ενεργοποιήσεις την κόρνα του αυτοκινήτου.

Με το MyOpel app μπορείς ακόμη να δεις ανά πάσα στιγμή χρήσιμες πληροφορίες του οχήματος, όπως η στάθμη καυσίμου και λαδιών ή η πίεση ελαστικών, να επικοινωνείς με την υπηρεσία OnStar από οπουδήποτε, να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις τις πόρτες του αυτοκινήτου ή ακόμη και να προγραμματίσεις στο σύστημα πλοήγησης τη διαδρομή που επιθυμείς να κάνεις. Το Opel OnStar είναι ο προσωπικός σου σύμβουλος συνδεσιμότητας κι εξυπηρέτησης. Και είναι πιστός σαν σκύλος! Για να αποκτήσεις όλες τις υπηρεσίες OnStar για κινητές συσκευές, απλά κατέβασε δωρεάν και εγκατέστησε την εφαρμογή MyOpel από το Google Play Store για κινητές συσκευές Android, ή από το App Store για συσκευές Apple iOS.

 

Για τις λειτουργίες της εφαρμογής MyOpel απαιτείται ενεργός λογαριασμός στο OnStar. Οι αντίστοιχες υπηρεσίες παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η λειτουργία της Λήψης Προορισμού προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη για τα ADAM και Corsa. Για την υπηρεσία αυτήν απαιτείται ενσωματωμένη μονάδα πλοήγησης και δεδομένα χάρτη της Opel.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...