Φτιάξε μόνος σου το νέο Nissan Micra

Ένα ξεχωριστό μικρό με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης που μπορείς να το φτιάξεις στα γούστα σου

  • -
  • -

Θέλοντας να τονίσει τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει το νέο Micra η Nissan οργάνωσε στο facebook μια Live εκδήλωση όπου το κοινό που ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο άτομα είχε τη δυνατότητα να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός νέου αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αυτό είναι το νέο Nissan Micra

Έτσι, σε απευθείας μετάδοση από το εργοστάσιο της Nissan στο Flins της Γαλλίας το κοινό είχε τη δυνατότητα να αποφασίσει τα επιμέρους στοιχεία για τη διαμόρφωση ενός αυτοκινήτου. Την παρουσίαση της εκπομπής έκαναν οι Mike Brewer και Edd China, γνωστοί από το Wheeler Dealer.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 5 HOT INFO για το νέο Nissan Micra

Από τον κόσμο που παρακολούθησε την live μετάδοση οι 15.000 ψήφισαν για να διαμορφώσουν τελικά την εμφάνιση του Nissan Micra που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Το Echo Grey με πακέτο εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης Energy Orange, το εντυπωσιακό ηχοσύστημα της BOSE με τα ηχεία στα προσκέφαλα που προσφέρει τρισδιάστατη αίσθηση και πολλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης αποτέλεσαν τις επιμέρους επιλογές για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Δείτε πατώντας στα παρακάτω link την πρώτη τη δεύτερη και την τρίτη μετάδοση σε επανάληψη.

Διαβάστε επίσης Οδηγούμε το νέο Nissan Micra

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...