5 κόκκινα αυτοκίνητα να (της) αγοράσεις του Αγίου Βαλεντίνου

Θα σου στοιχίσουν περισσότερο από κόκκινα εσώρουχα, όμως θα την κατακτήσεις στα σίγουρα

  • -
  • -

Είσαι φουλ ερωτευμένος και αναζητάς ένα πρωτότυπο δώρο για φέτος του Αγίου Βαλεντίνου; Σου έχουμε πέντε προτάσεις σε... κόκκινο της φωτιάς, για να πετύχεις διάνα στην καρδιά της. Αρκεί βέβαια να έχεις διαθέσιμες αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πέντε sport αυτοκίνητα σε κόκκινο χρώμα, ένα εκ των οποίων σίγουρα θα λατρέψει. Και σε περίπτωση που δεν πάνε όλα κατ’ ευχήν, θα απολαμβάνεις να οδηγείς. Αρκεί βέβαια να μην το γράψεις στο όνομά της...

Audi TT RS Coupe

Είναι όμορφο, είναι δυνατό, είναι γρήγορο και είναι πιο φιλικό από ένα supercar. Το TT RS Coupe εφοδιάζεται με την πιο ισχυρή έκδοση του 5κύλινδρου 2.5 TFSI της Audi, με 400 ίππους και 480 Nm ροπής. Χρειάζεται μόλις 3,7 sec για τα πιάσει τα 100 km/h και φθάνει σε τελική τα 280 km/h.



Ford Mustang Convertible

Θέλετε κάτι ανοικτό για την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ρίξτε μια ματιά στην Mustang Convertible, το πισωκίνητο pony car της Ford. Το μήκους 4,78 m cabrio έχει 2+2 θέσεις και υφασμάτινη οροφή. Εφοδιάζεται είτε με τον 2.3 EcoBoost των 317 ίππων είτε με τον 5λιτρο V8 που αποδίδει 421 PS. Στην πρώτη περίπτωση τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 5,8 sec, ενώ στη δεύτερη ο χρόνος μειώνεται στα 4,8 sec.



Infiniti Q60

Η πρόταση της Infiniti στα μεσαία coupe ακούει στο όνομα Q60. Έχει μήκος 4,68 m, κινητήρες βενζίνης στα 2.000 και 3.000 cc (ο πρώτος προέρχεται από τη Mercedes-Benz, ενώ ο δεύτερος με τη βοήθεια διπλού turbo αποδίδει 405 ίππους) και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς.



Lexus LC 500

Εδώ ανεβαίνουμε κατηγορία, όμως το χρώμα δεν αλλάζει. Πάντα κόκκινο. Το LC 500 είναι ένα coupe επιδόσεων που επιτρέπει στους Ιάπωνες να... κοιτάξουν στα μάτια τους ανταγωνιστές από τη Γερμανία. Το μεγάλο δίθυρο Lexus θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το δεύτερο μισό του 2017, με 5λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 473 ίππων (σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων) και σε υβριδική έκδοση, V6 χωρητικότητας 3,5 lt.



Mercedes-Benz GLC Coupe

Η κατηγορία των SUV δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις προτάσεις μας. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε SUV, αλλά ένα όμορφο και μυώδες με coupe σχεδίαση. Η GLC Coupe ξεχωρίζει από την έντονη κλίση της οροφής προς τα πίσω και το χαμηλότερη σιλουέτα. Συνδυάζεται στάνταρ με τετρακίνηση 4MATIC, ενώ η Mercedes-Benz προσφέρει πλήθος επιλογών σε κινητήρες. Από τις GLC 220 d και GLC 250 με 170 και 211 ίππους αντίστοιχα, έως την Mercedes-AMG GLC 43 με τον 3λιτρο V6 biturbo των 367 PS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...