Επιστρέφει το VTS στο νέο C3;

Ίσως δούμε το C3 με «κουστούμι» VTS

  • -
  • -

Πρόσφατα το Citroen C3 λανσαρίστηκε και στην Ελλάδα με το ενδιαφέρον του κοινού να είναι μεγάλο για το νέο supermini της γαλλικής φίρμας. Το νέο C3 προσφέρεται τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, αλλά φήμες αναφέρουν ότι η ονομασία VTS θα βρει πρόσφορο έδαφος στον μικρό Γάλλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PSA Group, Carlos Tavares, παραδέχτηκε ότι μπορεί να υπάρχουν σχέδια για τη μηχανολογική αναβάθμιση κάποιων κινητήρων, που υπάρχουν ήδη στην γκάμα της εταιρείας. Ακόμα, το αγωνιστικό C3 (WRC) αποτελεί ένα καλό «σχολείο» για να αναπτυχθεί μια νέα hothatch έκδοση με στόχο να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, όπως είναι τα Renault Clio RS και Ford Fiesta ST.

Στην περίπτωση που το εγχείρημα της αναβίωσης του VTS πάρει πράσινο φως, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κάτω από το καπό του μικρού μοντέλου τον 1.6 τούρμπο κινητήρα, ο οποίος μπορεί να φτάσει εύκολα τους 200 ίππους. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η γαλλική φίρμα δεν επιδιώκει τις υψηλές αποδόσεις από ένα μοντέλο, αλλά την άνεση, πιστεύοντας ότι θα τη χάσει λόγω του σπορ setup. Από την άλλη, η Citroen είναι μία μάρκα που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ. Είναι και τα αγωνιστικά μοντέλα… άνετα; 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...