3... 2... 1... We Have A Lift Off! Νέο GOCAR.

To gocar.gr απογειώνεται προσφέροντας μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη με εντυπωσιακή εμφάνιση, εύκολη περιήγηση και πλούσια θεματολογία

  • -
  • -

Το νέο gocar.gr είναι online! Καινοτόμο, fully responsive, με εντυπωσιακή εμφάνιση και βελτιωμένη περιήγηση, κάνει αισθητή από το πρώτο κλικ την υπεροχή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στο νέο gocar.gr η υψηλή αισθητική συνδυάζεται με την προηγμένη τεχνολογία για να απογειώσει την ενημέρωση και την εμπειρία του επισκέπτη, αλλά και τον τρόπο που αναδεικνύεται το Αυτοκίνητο μέσα από τις σελίδες του.

Στο νέο site:

 -  η εικόνα αποκτά κυρίαρχη θέση με full width φωτογραφίες και html 5 video player,
 -  η περιήγηση δεν τελειώνει ποτέ χάρη στη λειτουργία Infinite scroll,
 -  το περιεχόμενο απέκτησε φρεσκάδα με νέα κατηγορία GWD>> και ενότητες όπως οι FUTURA και LIFE+,
 -  η αναζήτηση έγινε παιχνίδι, μέσα από πολλαπλούς τρόπους εύρεσης,
 -  κάθε αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς γίνεται πρωταγωνιστής στην οθόνη του επισκέπτη με εντυπωσιακή παρουσίαση και πλούσια αγοραστική πληροφορία,
 -  το περιεχόμενο προσαρμόζεται έτσι ώστε να εμφανίζεται με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε οθόνη, desktop ή tablet (responsive).

 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η εικόνα κυριαρχεί


Στο νέο gocar.gr η εικόνα και το βίντεο αποκτούν κυρίαρχη θέση. Κάθε νέο μοντέλο παρουσιάζεται ιδανικά μέσα από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που εκτείνονται σε ολόκληρο το πλάτος της οθόνης, αλλά και μέσω του html 5 video player που εξελίξαμε στο GOCAR. Μια σύγχρονη λύση που συναντάμε μόνο σε κάποια sites του εξωτερικού και που δίνει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα στο gocar.gr: να είναι το μόνο website αυτοκινήτου στην Ελλάδα που παρουσιάζει το video περιεχόμενό του σε δικό του player, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες διαφημιστικής προβολής, αλλά και τον ιδανικό τρόπο ανάδειξης του βίντεο περιεχομένου, τόσο των original παραγωγών του GOCAR όσο και των υψηλής ποιότητας προϊοντικών βίντεο. Γι’ αυτό άλλωστε το βίντεο συχνά τοποθετείται στο πάνω μέρος της σελίδας στο site, αποτελώντας το κυρίαρχο στοιχείο πληροφόρησης τόσο σε δοκιμές όσο και σε άρθρα ειδήσεων.  

 

Εύκολη περιήγηση, non stop!


Μία από τις καινοτομίες του νέου gocar.gr είναι η λειτουργία Infinity scroll που προσφέρει απολαυστική αλλά και ατελείωτη περιήγηση. Ο επισκέπτης στο τέλος κάθε άρθρου βρίσκει το επόμενο σχετικό άρθρο για να συνεχίσει την ανάγνωση με το ίδιο ενδιαφέρον. Επιπλέον, χάρη στην πιο καθαρή σχεδίαση, η πλοήγηση και η αναζήτηση έχουν γίνει απείρως πιο εύκολες και ταχύτερες. H πολυεπίπεδη και με τεράστιο βάθος πληροφορία του site, οι βάσεις δεδομένων για όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις της αγοράς, καθώς και ο οδηγός με πάνω από 6.000 επιχειρήσεις στον ευρύτερο χώρο της αυτοκίνησης, απέκτησαν τον πιο εύκολο τρόπο ανεύρεσης σε μία μόνο σελίδα αναζήτησης. Ο επισκέπτης φτάνει έτσι στην επιθυμητή πληροφορία μέσα από πολλαπλούς τρόπους εύρεσης, είτε πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά είτε μέσα από drop down menus για κάθε κατηγορία αναζήτησης.

 

Φρέσκο περιεχόμενο - Νέες ενότητες

Το gocar.gr είναι συνώνυμο της Εξέλιξης στα σύγχρονα digital μέσα ενημέρωσης, αλλά ταυτόχρονα φιλοξενεί την Εξέλιξη. Γι’ αυτό άλλωστε στο νέο site εγκαινιάζουμε την κατηγορία GOFWD>>, όπου μεταξύ άλλων εντάσσεται η επίσης νέα ενότητα FUTURA που έχει σκοπό να εξερευνήσει και να φωτίσει ό,τι πιο καινοτόμο συμβαίνει στους τομείς της τεχνολογίας, της συνδεσιμότητας και της Αυτοκίνησης γενικότερα. Ταυτόχρονα, λανσάρουμε την ενότητα LIFE+ όπου προβάλουμε προϊόντα και υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Με δυο λόγια, αντικείμενο της νέας κατηγορίας GOFWD>> είναι οτιδήποτε μας πηγαίνει μπροστά. Go Forward λοιπόν!

 

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Στο νέο μας site, κάθε αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς γίνεται πρωταγωνιστής στην οθόνη του υποψήφιου αγοραστή, με full width εικόνες, full screen συλλογές φωτογραφιών, προϊοντικά video και πλούσια αγοραστική πληροφορία. Με την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση που μπορεί κανείς να βρει σε site αυτοκινήτου, κάθε μοντέλο έχει τη δική του σελίδα με όλες τις τιμές και τις εκδόσεις που απαρτίζουν τη γκάμα του, αλλά και με περίπου 140 στοιχεία εξοπλισμού, επιδόσεων και τεχνικών χαρακτηριστικών για κάθε έκδοση χωριστά! Ακόμη, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφτεί απευθείας τη σελίδα του μοντέλου που τον ενδιαφέρει από οποιοδήποτε άρθρο του gocar.gr, κάνοντας έτσι το site μας ακόμα πιο προϊοντοκεντρικό.

 

Προσαρμόσιμο και διαδραστικό

To νέο gocar.gr είναι σχεδιασμένο responsive για να εμφανίζεται με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε οθόνη desktop ή tablet, προσαρμόζοντας το περιεχόμενο στις διαστάσεις και τις προδιαγραφές της εκάστοτε συσκευής. Σε συνδυασμό με την ταχύτατη έκδοση m.gocar.gr για κινητά τηλέφωνα, (mobile site), το νέο gocar.gr αναδεικνύει το περιεχόμενο του ιδανικά σε κάθε οθόνη. Παράλληλα, δίνουμε έμφαση στο shareability με ειδικά share buttons που εξασφαλίζουν την άμεση και εύκολη διάχυση του περιεχομένου σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μοναδικοί τρόποι προβολής

Στον τομέα της διαφήμισης το νέο gocar.gr προσφέρει τους πλέον σύγχρονους και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας, είτε πρόκειται για banner campaign, interstitial, prestitial, in read, pre-roll κλπ, είτε για canvas με video, parallax και sticky banners που εξασφαλίζουν υψηλό Viewability. Φυσικά, η εμπειρία και οι δυνατότητες της ομάδας του GOCAR στη δημιουργία native content αναδεικνύονται περαιτέρω με χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων σχεδιασμού.

Το νέο gocar.gr είναι στον αέρα. Εξερευνήστε το!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...