Πρωτότυπη σχεδίαση μετά από 60 sec «μελέτης» (video)

Το νέο Nissan Micra είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί κάποιος να το ξεχάσει, πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος έχει φωτογραφική μνήμη

  • -
  • -

Ένας καλλιτέχνης παγκοσμίου φήμης, ο Steven Wiltshire, «μελέτησε» για 60 δευτερόλεπτα τη σχεδίαση του νέου Nissan Micra και προ(σ)κλήθηκε να αποτυπώσει τη σιλουέτα του supermini με πρωτοποριακό τρόπο.

Το χάρισμα του Steven είναι η φωτογραφική του μνήμη και είναι γνώστης για τα μονόχρωμα σκίτσα του, που απεικονίζουν αστικό περιβάλλον.  Τα σκίτσα του είναι ιδιαίτερα λεπτομερή, και αυτό που τα κάνει ακόμα πιο συναρπαστικά είναι ότι αποτυπώνει στο χαρτί τις οπτικές εικόνες που έχει μετά από μια βόλτα με ελικόπτερο που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Όντας πρόθυμος να δοκιμάσει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης,  ο Steven απεδέχθη την πρόκληση της Nissan να σχεδιάσει το νέο Micra,  χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Tilt Brush από την Google. Πρόκειται για μια  καινοτόμο δημιουργική εφαρμογή εικονικής  πραγματικότητας  που επιτρέπει στους χρήστες της  να ζωγραφίζουν τρισδιάστατα,  χρησιμοποιώντας το οπτικό σύστημα HTC Vive VR.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...