Έτσι γυρίστηκε το video του νέου Golf

Σε ένα τεράστιο κινηματογραφικό πλατό μετέτρεψε η Volkswagen το εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ

  • -
  • -

Ένα διαφορετικό φόντο για το προωθητικό video του ανανεωμένου Golf επέλεξαν στη Volkswagen. Αντί να κάνουν, όπως συνηθίζεται, τα γυρίσματα στους δρόμους μίας πόλης, «επιστράτευσαν» τους εργαζομένους και τις εγκαταστάσεις του τεράστιου εργοστασίου στο Βόλφσμπουργκ, την έδρα της μάρκας. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, το νέο Golf κυκλοφόρησε στους χώρους του εργοστασίου, ακολουθούμενο από κάμερες πάνω σε γερανούς, άλλα οχήματα, μέχρι και drones.

Το best seller ευρωπαϊκό αυτοκίνητο ανανεώθηκε όχι μόνο σχεδιαστικά, αλλά τόσο στους κινητήρες όσο και στον εξοπλισμό. Νέα παρουσία κάτω από το καπό του 1.5 TSI Evo, τεχνολογίας ACT (απενεργοποίησης των κυλίνδρων), σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 150 και 130 PS.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων Discover Pro, με οθόνη 9,2 ιντσών. Οι λειτουργίες ελέγχονται όχι μόνο μέσω αφής και φωνητικών εντολών αλλά και με νεύμα! Το Golf εφοδιάζεται και με τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης Traffic Jam Assist, που διατηρεί σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και ταυτόχρονα έχε λειτουργία stop & go σε ταχύτητες έως 60 km/h.

Διαβάστε τα 5 HOT INFO για το νέο Volkswagen Golf

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...