Τι αλλάζει στο After Sales της KOSMOCAR AE;

Νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες φέρνουν μεγάλες αλλαγές - Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales με τη συμμετοχή του Δικτύου Συνεργατών Service Volkswagen, Audi και SKODA

  • -
  • -

Το τριήμερο 18-21 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθη στην HELEXPO στο Μαρούσι, το Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E. με τη συμμετοχή των στελεχών του Δικτύου Συνεργατών Service Volkswagen, Audi και Skoda. Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Διεύθυνση After Sales της εταιρείας κάθε δύο χρόνια με στόχο την επικοινωνία της νέας στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο οργανισμός της KOSMOCAR A.E. τα επόμενα χρόνια.

Στο συνέδριο, ο Διευθυντής After Sales της Kosmocar, κ. Κ. Οικονόμου ανέλυσε τις νέες μεθόδους και τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον και αφορούν τις διαδικασίες συντήρησης των αυτοκινήτων Audi, Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά και Skoda. Ξεχωρίζουμε τις παρακάτω:

  • Υπηρεσία online service configurator για να προγραμματίζει ο οδηγός τη συντήρηση του αυτοκινήτου του και να γνωρίζει από πριν το κόστος.
  • Customer portal (My Portal) όπου ο οδηγός θα έχει πρόσβαση στο ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου του, σε άμεση ενημέρωση εποχιακών προσφορών, σε καμπάνιες ανάκλησης, σε ιστορικό διαδρομών και εξόδων και σε εξατομικευμένες προσφορές.
  • Προετοιμασία συνεργείων για ηλεκτροκίνηση και οχήματα αυτόνομης οδήγησης.
  • Νέο πρόγραμμα οδικής βοήθειας με επιπρόσθετες υπηρεσίες για επιτόπου επισκευή και βοήθεια από το τηλέφωνο.
  • Εκπαίδευση του δικτύου για την ενημέρωση των πελατών σχετικά με την υπεροχή των γνήσιων ανταλλακτικών.

 


Ακόμη, ο κ. Οικονόμου παρέθεσε κάποια στοιχεία για το διάστημα 2011-2016, σύμφωνα με τα οποία:

  • Οι λιανικές τιμές ανταλλακτικών για τα μοντέλα Audi, Volkswagen και Skoda μειώθηκαν κατά 15% και πλέον είναι αντίστοιχες με της γερμανικής αγοράς, που είναι και η φθηνότερη στην Ευρώπη!
  • Η μέση εργατοώρα στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών μειώθηκε κατά 20%.
  • Για τα αυτοκίνητα ηλικίας 5 ετών και άνω η KOSMOCAR A.E. δημιούργησε εκπτωτικά πακέτα συντήρησης και ειδικά ανταλλακτικά (Economy parts).
  • Στα πλαίσια των ενεργειών πιστότητας προσφέρεται οδική βοήθεια και επέκταση εγγύησης μέχρι και το 10ο έτος του οχήματος.

 

Εκτός από τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα συντήρησης, στο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E. παρουσιάστηκαν επίσης τα Classic Parts που προορίζονται για την αναπαλαίωση κλασικών αυτοκινήτων της Volkswagen, αλλά και οι πλήρεις σειρές αξεσουάρ όλων των μαρκών. Τον χώρο κοσμούσαν διάφορα νέα μοντέλα όπως το Audi Q2, το Volkswagen Tiguan και το Skoda Octavia RS, ενώ σε κεντρική θέση βρισκόταν ένα Octavia diesel που είχε διανύσει 500.000 km, λυμένο στα εξ ων συνετέθη και με το λεπτομερές ιστορικό συντήρησης η οποία είχε γίνει στο επίσημο δίκτυο της μάρκας και είχε ελάχιστες και απόλυτα φυσιολογικές βλάβες και φθορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...