Πρεμιέρα για το Volvo V90 στην Αυτοκίνηση 2016

Την πρώτη του επί ελληνικού εδάφους θα κάνει η ναυαρχίδα της Volvo στην έκθεση αυτοκινήτου

  • -
  • -

Με μια σπουδαία πρεμιέρα συμμετέχει η Volvo στην Αυτοκίνηση 2016. Αποκαλύπτει επί ελληνικού εδάφους το νέο της μοντέλο με τις κορυφαίες προδιαγραφές, το V90. Δίπλα του στέκεται η υπόλοιπη γκάμα στης σειράς 90, με τα XC90 και S90. Το V90 που βρίσκεται στην έκθεση είναι στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Inscription, σε γκριζογάλανο χρώμα με την ονομασία Mussel Blue, ενώ διαθέτει εκτός άλλων το σύστημα CarPlay για «mirroring» του κινητού iPhone στην κεντρική οθόνη αφής τύπου τάμπλετ, που διαθέτουν τα μοντέλα της σειράς 90.

Παράλληλα παρουσιάζονται τα V40 και V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto, με το νέο κινητήρα των 1.498 κ.εκ., της οικογένειας Drive-E με ισχύ 152 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Το S60, το μεσαίο οικογενειακό μοντέλο της Volvo, επίσης στην έκδοση Τ3 1.5 Auto με standard αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, σε έκδοση εξοπλισμού R-Design.

Το V60, το μεσαίο sport wagon μοντέλο της Volvo, εκτίθεται στην έκδοση D4 με τον κινητήρα 1.969 κ.εκ. με ισχύ 190 ίππους, σε έκδοση εξοπλισμού R-Design. Δίπλα του στέκονται τα S60 Cross Country και V60 Cross Country και τα δύο σε έκδοση D4, με τον προηγμένο νέο diesel κινητήρα 1.969 κ.εκ. της οικογένειας Drive-E, με ισχύ 190 ίππους και κατανάλωση μόλις 4,2 lt/100 km. Επιπλέον, παρουσιάζεται το XC60, το μεσαίο SUV της Volvo σε έκδοση εξοπλισμού Summum.

Σε περίοπτη θέση βρίσκονται και τα Volvo XC90 το μεγάλο 7θέσιο SUV σε έκδοση R-Design και S90 η σεντάν εκδοχή του πολυτελούς μοντέλου στην πολύ πλούσια έκδοση Inscription. Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου της σουηδικής φίρμας με το νέο πρόγραμμα Volvo Now, σε μειωμένες τιμές, με πλούσιο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση.




ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...