Όλη η γκάμα της Subaru στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Με τρία SUV κατεβαίνει στην ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου η ιαπωνική εταιρεία

  • -
  • -

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ θα εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά τη Subaru στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών), το διάστημα 22-30 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας τις ικανότητες αλλά και τις αντίστοιχες τεχνολογικές εξελίξεις των SUV μοντέλων της, οι οποίες τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Συνώνυμο της περιπέτειας το όνομα της, η Subaru με την κορυφαία τετρακίνηση, παρουσιάζει μοντέλα με διττό χαρακτήρα που δεν περιορίζονται μόνο στα στενά όρια της ασφάλτου. Το σύμβολό της έχει το όνομα Forester και δικαιωματικά έχει την περίοπτη θέση στην εκθεσιακό χώρο της ιαπωνικής εταιρείας. Δίπλα του το μεγάλο Outback στην έκδοση MY2016, κάνει επίδειξη τεχνολογίας με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας. Το μικρότερο όλων και πιο ευέλικτο XV φοράει τον κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων και τον συνδυάζει με ένα αυτόματο κιβώτιο αναβαθμίζοντας την χρηστικότητά του.

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ σας περιμένει να γνωρίσετε τα μοντέλα της από κοντά στο περίπτερο της στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» από Δευτέρα - Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο - Κυριακή 10:00 - 21:00, καθώς και την Παρασκευή 28 η Οκτωβρίου 10:00 – 21:00. Το περίπτερο μας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος της έκθεσης, στις 30 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...