Θα είναι crossover το νέο Nissan Z;

Η επόμενη σπορ σειρά Z της Nissan μπορεί να πατά πάνω σε crossover

  • -
  • -

Ένα περίπου χρόνο πριν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη η Nissan παρουσίασε ένα σπορ πρωτότυπο crossover, το Gripz concept. Αυτό σύμφωνα με τη Nissan έχει τα σπορ γονίδια της σειράς Z και μας προαναγγέλλει την έλευση ενός μοντέλου με αυτή τη φιλοσοφία.

Έτσι, με το Nissan 370Z να βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του, το βρετανικό Car Advice έκανε ευθεία ερώτηση σχετική με το θέμα στον Paul Wilcox τον Πρόεδρο της ιαπωνικής εταιρείας στην Ευρώπη.

«Αυτή είναι μια καλή ερώτηση την οποίο όμως δεν μπορώ να σχολιάσω. Πιστεύω ότι αυτό που είναι σημαντικό, είναι τι είναι κομμάτι της Nissan. Και πιστεύω ότι οι δυναμικές επιδόσεις είναι μέρος της ιστορίας μας. Δεν επιβεβαιώνω ότι απορρίπτω κάτι, αλλά θα αποφύγω να σχολιάσω μελλοντικά προϊόντα μας» δήλωσε ο Wilcox.

«Είναι μεγάλο ρίσκο να κυνηγάς κάθε κατηγορία στην αγορά. Έχω αρκετούς επικεφαλής στην εταιρεία που μου ζητάνε ένα μοντέλο για κάθε κατηγορία και αυτό δεν θα δουλέψει σε κανένα τομέα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα αυτοκίνητα που θα επιλέξουμε θα μπορούν να είναι και εμπορικά» συμπλήρωσε ο Paul Wilcox.

Στο τέλος επιβεβαίωσε ότι η Nissan θα εστιάσει στα crossover τα οποία δείχνουν τη δυναμική τους στην αγορά, ενώ κατέληξε ότι θα έχουν και τις κατάλληλες εκδόσεις ώστε να τα κάνουν ελκυστικά. Χωρίς λοιπόν να επιβεβαιώνει δεν αποκλείει όμως και το γεγονός να δούμε ένα πραγματικά γρήγορο crossover με τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός μοντέλου της σειράς Z.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...