H SsangYong στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

Εκεί θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων το νέο XLV και νέες τεχνολογίες ασφάλειας

  • -
  • -

Η SsangYong θα συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» με υψηλές προσδοκίες. Κεντρικό μοντέλο του περιπτέρου είναι το νέο SsangYong XLV, το crossover που διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας με 720 λίτρα. Το νέο μοντέλο διατίθεται με κινητήρες 1,6 λίτρων βενζίνης και diesel, αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Δίπλα θα στέκεται το νέο Tivoli το οποίο εστιάζει στην αισθητική του, τις σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, τους ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel και τους αξιόλογους χώρους. Τη γκάμα των μοντέλων που παρουσιάζονται συμπληρώνουν το μεγάλο Rexton W και το επαγγελματικό Actyon Sports.

Στη φετινή διοργάνωση ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει και τις νέες τεχνολογίες ασφάλειας που θα εξοπλίζουν τις νέες εκδόσεις των Tivoli και XLV. Αυτές περιλαμβάνουν τα συστήματα: «Αυτόνομου Φρεναρίσματος», «Προειδοποίησης για Επικείμενη Εμπρόσθια Σύγκρουση»,  «Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας», «Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα», «Αυτόματης Ενεργοποίησης και Απενεργοποίησης Προβολέων Υψηλής Δέσμης» και «Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας».

Επίσης στην έκθεση λανσάρεται και το πρόγραμμα «Εγγύηση Επαναγοράς SsangYong», το οποίο συμπληρώνει ιδανικά την 5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong, με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας και 5 χρόνια service. Τέλος η SsangYong Ελλάδας θα είχε και πολλές προσφορές αγοράς, σχεδιασμένες ειδικά για την έκθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...