Nissan GT-R Nismo με πόσο;

Το κορυφαίο Nissan ξεκινά την εμπορική του πορεία από την 1η Νοεμβρίου και ανακοινώθηκαν οι τιμές για τις κυριότερες αγορές της Ευρώπης

  • -
  • -

Οι πιο σημαντικές αγορές της Nissan για το GT-R είναι αυτές της Γερμανίας, Γαλλίας και Βρετανίας, για τις οποίες και παρουσίασε τις τιμές του νέο Nismo των 600 ίππων. Πιο συγκεκριμένα το νέο Nissan GT-R Nismo στοιχίζει £149.995 στην Μ. Βρετανία και 184.950 ευρώ στην Γερμανία και την Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΔΟΠΟΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "SUPERCAR KILLER", ΤΟ NISSAN GT-R

Σε σχέση με το GT-R ή έκδοση Νismo έχει νέο εμπρός μέρος με προφυλακτήρα από ανθρακονήματα και μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα. Επιπλέον, πιο μελετημένη είναι η αεροδυναμική προκειμένου να παράγει μεγαλύτερη κάθετη δύναμη που του παρέχει καλύτερη ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Άλλες αλλαγές αφορούν την ενίσχυση του αμαξώματος, νέα αμορτισέρ σε συνδυασμό με πιο σφιχτά ελατήρια και αντιστρεπτικές, με το εσωτερικό να ακολουθεί τα πρότυπα του GT-R με ανασχεδιασμένο ταμπλό, αλλά στην περίπτωση του Nismo διακρίνεται για τις νέες επενδύσεις αλκαντάρα. Επιπλέον διαθέσιμη είναι μια μεγαλύτερη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και σπορ Recaro καθίσματα από ανθρακονήματα με δερμάτινες επενδύσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...