Euro NCAP: Η ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

Νέος κύκλος δοκιμών πραγματοποιήθηκε από τον Euro NCAP για τρία αυτοκίνητα

  • -
  • -

Τρία ήταν τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τον τελευταίο κύκλο δοκιμών του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας Euro NCAP. Πιο συγκεκριμένα ήταν η νέα Mercedes-Benz E-Class, το νέο Peugeot 3008 και το νέο Renault Scenic τα οποία πήραν πέντε αστέρια. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά πως τα πήγαν.

Αστέρι στην ασφάλεια αποδείχτηκε η νέα Mercedes-Benz E-Class, η οποία επέδειξε εξαιρετική συμπεριφορά στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Έτσι έφυγε με την ανώτερη διάκριση των πέντε αστέρων σημειώνοντας μάλιστα υψηλό ποσοστό στους επιμέρους τομείς. Πιο συγκεκριμένα για την ασφάλεια ενηλίκων πήρε 95%, για των παιδιών 90%, για των πεζών 77% και 62% συγκέντρωσε στα επικουρικά βοηθήματα ασφάλειας.


Τα πέντε αστέρια κατέκτησε και το νέο Peugeot 3008 συγκεντρώνοντας στους επιμέρους τομείς 86% για την ασφάλεια των ενηλίκων, 85% για αυτή των παιδιών, 67% για την ασφάλεια των πεζών και 58% όσον αφορά τα βοηθήματα ασφάλειας.


Με πέντε επίσης αστέρια έφυγε και το νέο Renault Scenic με αξιόλογα ποσοστά. Πιο συγκεκριμένα πήρα 90% για την ασφάλεια ενηλίκων, 82% για των παιδιών, 67% για των πεζών και 59% για τα βοηθήματα ασφάλειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...